Sådan fungerer det

Sådan fungerer det

Du vælger

I vores gaveshop kan du vælge mellem vores gavebeviser, som er med til at redde eller forandre livet for børn rundt om i verden og hjælpe dem med udvikle sig.

Du modtager

Som symbol på din gave modtager du et gavebevis, som du kan forære til en kær, der har fortjent en gave, der giver mening. På gavebeviset er et flot billede og en kort beskrivelse af, hvordan gaven gør en forskel. På bagsiden er der plads til, at du kan skrive en personlig hilsen.

Du vil umiddelbart efter din bestilling modtage en e-mail med gavebeviset i en PDF, som du kan printe eller sende videre med en personlig hilsen. Det er nemt, hurtigt og miljøvenligt. Og så er den klar til at blive foræret med det samme.

Din gave går til de dårligst stillede børn i hele verden

Vores gaver repræsenterer og er eksempler på dele af det arbejde, som Red Barnet udfører for de dårligst stillede børn i verden. Med din hjælp kan vi redde, beskytte og styrke børnene og give dem en tryg opvækst.

FAQ

  1.  Hvad modtager jeg, når jeg har valgt og købt en gave?

Som symbol på din gave modtager du et gavebevis, som du kan forære til en du holder af.Gavebeviset indeholder et billede og en kort beskrivelse af, hvordan din gave gør en forskel.

  1. Hvad sker der med min gave, når jeg har købt den?

Gaverne i denne webshop repræsenterer en vigtig del af det arbejde og de aktiviteter, som Red Barnet udfører for at hjælpe de dårligst stillede børn over hele verden. Når du køber en gave, går den generelt til at redde, beskytte og styrke de børn, som har det allersværest over hele verden. 

  1. Hvordan får jeg tilsendt det digitale gavebevis?

Vælger du et digitalt gavebevis, vil du umiddelbart efter din bestilling modtage en e-mail med gavebeviset i en PDF, som du kan printe eller sende videre med en personlig hilsen. Det er nemt, hurtigt og miljøvenligt. Og så er den klar til at blive foræret med det samme. 

  1. Står prisen på gavebeviset?

Prisen på gaven er gengivet med småt på bagsiden af beviserne. 

  1. Hvor stor en andel af gavedonationen går direkte til børnene?

Hvis du giver 100 kr. går 86 kroner direkte til arbejdet med redde, beskytte og styrke børnene, 8 kroner går til fundraising og oplysningsarbejde, og kun 6 kr. går til administration.

  1. Kan jeg få skattefradrag?

Alle gaverne i webshoppen er skattefradragsberettiget, da de betragtes som rene donationsbidrag til Red Barnet. Du kan læse mere om fradragsreglerne her.

Bliv fast støtte 

Vil du redde liv hver dag? Støt fast hver måned og gør en forskel for udsatte børn hver dag.